Szállítási és fizetési feltételek.

1. Szállítás

A megrendelt árut a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. szállítja vásárlóink részére.

A kiszállítási díj Magyarország teljes területén: 5 000 Ft. Több darab vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni. A szállítás lapra szerelten történik, részletes összeszerelési útmutatóval és az összes szükséges kötőelemmel együtt. A futárcég tud felvilágosítást adni a szállítás/átvétel várható időpontjáról, valamint a kiszállítás napján telefonon értesítik Önt az átadás pontos időpontjáról. Amennyiben az áru nincs raktáron, akkor kb. 2-4 hét a becsült várakozási idő.

A raktáron lévő termékek kiszállítási ideje általában 4-10 munkanap. A hétfőn, 15.00 óráig leadott rendeléseket folyó héten pénteken, illetve a Gebrüder Weiss mindenkori szállítmányozási feltételeinek függvényében a következő héten hétfőn szállítják a megadott címre! Kérjük, részletes tájékoztatásért hívja infovonalunkat a 0670 343 3328 telefonszámon.

2. Fizetés

Utánvét:  A küldemény értékét, beleértve a szállítás díját is a küldemény átvételekor a futárnak kell készpénzben fizetni.

 

Banki átutalás: Amennyiben a megrendelt termék árát banki utalással kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetendő összeget az alábbi bankszámlára kérjük átutalni:

Számlatulajdonos: Hron Jan, NEMO CZECH, s.r.o.

Bankszámlaszám: 10918001-00000061-58490009

Bank neve: UniCredit Bank Hungary Zrt.

Azonosító szám: (Rendelésszám)

  • Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak. A termékeknél szereplő árak bruttó árak.

  • A számlát minden esetben a termék kiszállításakor küldjük a csomaggal együtt.